2 april 8:30 och 10:15

Jag vill åka in till Mats men tänker på hundarna och sparar besöket. Mats ringde nyss och var deppig och medtagen, det känns tröstlöst och han fick en lugnade tablett. Det är nästan olidligt att gå här hemma och vänta, tankarna far iväg och stressnivån är hög.

De har läst av ICD:n och den hade gjort vad den skulle. Den försökte rätta till det lite försiktigt två eller tre gånger innan den gav hästsparken. Nu har de tagit prover igen och undersökt på alla sätt och vis. Vi har också fått en sändare som ska stå hemma i sovrummet. Vi väntar på vad de ska säga efter detta, frågorna är många!

Hur är framtidsutsikterna? Ska Mats leva med täta smällar i fortsättningen. Hur länge orkar kroppen och hjärtat med det? Kan vi ta med sändaren i husbilen eller är vi bundna här hemma nu? Osv.  Osv

10:15

Ronden har gått. De kommer att stabilisera Mats magnesium och kaliumvärden. Idag var kaliumvärdet lite lågt igen… Det är viktigt att ha rätt balans. Hjärtläkarna kommer att diskutera lämpliga åtgärder, det finns flera alternativ.

Så vi väntar… så gott det går…

Jag kommer att köra dit efter lunchen.