14 april morgon, middag

6:45

ICDn  har slagit till igen. Den har satt igång 5 gånger sedan den blev insatt den 12 mars: 31/3, 3/4 två tillslag, 10/4, 14/4.

jag äter frukost och åker sedan dit!

12:30

Vi tyckte båda att det var skönt att sitta tillsammans en stund. Mats är orolig över att ICDn ska slå till igen, vilket är naturligt. Denna gång var han på toaletten och hade sovit gott och mått bra precis innan.

Jag tog dit hans ytterkläder och skor, vi vet inte hur länge han blir i Uppsala och inte heller när och om han skickas hem direkt. De får ta med allt i ambulansen dit. När jag kom hem upptäckte jag att jag glömde ta hem elfilten. Jag kör dit en sväng i kväll, så får jag också säga hej då. Det kan dröja några dagar innan vi ses igen.

Igår kom Håkan med ett nytt vedlass, det går åt mycket ved för att hålla Mats varm här hemma. Lasse har lovat att komma och hjälpa till med däckbytet i eftermiddag. I övrigt är jag trött och utmattad, Mats tillslag tar även hårt på mig!