äppelträden blommar

Foto: Morgonvy från sängen

21 maj

Igår hade Mats en tung dag. Han vaknade med frossa och under förmiddagen värmde vi upp till 26 grader och han satt ändå med mössa och filtar för att hålla värmen. Det blev bättre på eftermiddagen men hans kropp var inte i balans.

Jag höll mig inomhus och ville vara nära honom så jag kokade saft och målade köksbordet, det är det andra som jag målar. Nu återstår 2 iläggsskivor.


Ute var det sommarvärme men det blev en innedag för oss. Jag ser fram emot när vi kan köra iväg med husbilen och kan ta till vara väder och utomhusvistelserna mer.

Idag kommer städpatrullen, det var tre veckor sedan sist. Vi ska in till Säter och handla och ikväll ska jag börja medicinera mot min psoriasis. Det oroar mig lite eftersom det sägs att jag kan bli illamående, att ta cellgifter igen känns inte så kul. Men jag har själv valt det och längtar efter att kunna använda händerna normalt igen!