Dags igen

26 maj

21:00

Det är väldigt tomt här hemma. Regnet har slutat och kvällssolen lyser. Jag väntar på att klockan ska bli 22, så jag kan ta mina värktabletter och gå och lägga mig. I morgon hoppas jag få hjälp av tandläkaren och att Mats får komma hem igen. Jag ska även lämna blodprov för att kolla upp den nya medicineringen.

Det har inte varit en bra dag, jag hoppas morgondagen blir bättre!

16:00

Mats blev inlagd på avdelning 27 igen så att de har koll på honom. Ev har han vätska i lungorna, därav svårare att andas. Det känns tryggt att han är där och som om det är fintrimning av CDI och medicinering som pågår.

På vägen hem fick jag åka och rösta själv och tandvärken har kommit i skymundan. Nu tar jag alvedon och avvaktar morgondagen…

12:00

Blodtrycket och pulsen hoppar upp och ner. 112 skickade en ambulans… Falun nästa!