Äntligen!

15 juni

Efter en bra morgon slog min ögonmigrän till igår. Jag förstår aldrig varför och det är väldigt sällan men tycks komma i skov. Det går oftast över på en halvtimme och jag får inte huvudvärk utan bara synrubbningar. Igår övergick det till huvudvärk som jag kunde bota med alvedon.

Äntligen fick vi Toyotan såld. Det kom en göteborgare med tåget till Borlänge där vi hämtade. Han provkörde och köpte bilen. Det firade vi!

Jag har pratat med Åsa som reser till Estland en vecka innan hennes sommarjobb tar vid. Elin har rest upp till Umeå för att gå sommarkurs på konsthögskolan, hon hade otur och blev försenad ett dygn pga av skjutning och avstängning av Malmö Centralstation i söndags.

Nu ställer vi på husbilen och ska börja ta småturer för att träna hundarna och oss själva. Det ser jag fram emot.