oflyt

16 juni

För 9 år sedan dog pappa. Han saknas mig❤️!

Gårdagen var varm och solig men blev lite tung. Lyckliga över att Toyotan är såld har vi ställt på husbilen och tänkte ta en liten träningstur på eftermiddagen. Vi hann inte längre än till Stora Skedvi innan batterilampan började lysa, så vi vände hem igen. Hemma på gårdsplanen upptäckte vi att det läckte vatten, vi hade fyllt tanken innan vi körde iväg. Suck…

Vi tömde vattentanken, öppnade motorhuven och konstaterade att man såg väldigt lite den vägen, suck…

Vi lämnade husbilen och surade ett bra tag innan vi grillade och så småningom gjorde kväll. Jag var dödstrött och sov 10 timmar!

Idag tänker vi positivt och tror att vi bara hade överfyllt vattentanken, vi ska snart gå ut och felsöka. Grannen Klasse, som har en husbil av samma märke och årsmodell, kommer snart hit och ska hjälpa Mats att felsöka generator, fläktrem mm