Normalisering

26 juni

Flygresa till Malaga är bokad för Elin, Maggan och mig i början av november. Joel kan arbeta härifrån och sällskapa Mats under tiden. Att besöka min syster Karin i bergsbyn Molvizar ser vi alla fram emot!

Mats och jag normaliserar oss, livet börjar bli allt mer normalt igen. Dagarna går utan att något dramatiskt händer och vi ”läker”.  Mats går allt oftare bara med en krycka och idag följde han med in och gick runt i affären när vi handlade. Jag har ätit min medicin i snart en månad och tycker att psoriasisfingrarna förändras, de är fortfarande förhårdnade och sköra men inget nytt verkar komma därunder. Igår var det medicindags igen och jag känner inga biverkningar.

Jag vaknar tidigt till en mulen morgon, idag ska vi fixa ett antal telefonsamtal bl a om bilbärgning av husbilen till verkstaden nästa vecka. Mats ska behandla sina ben i eftermiddag men i övrigt äger vi dagen. Härligt!