Tisdagar

13 augusti 2019

Mina tisdagar har blivit lite ångestladdade. Det är på tisdagskvällen jag tar min medicin (cellgifter), 6 pyttesmå tabletter innan jag lägger mig. Jag märker ingen biverkan av dem så det är inte det som är jobbigt, det är kopplingen till bröstcancerbehandlingen. Varje gång jag ska svälja dem känner jag ett motstånd. Jag ser att medicinen gör händerna bättre, inget nytt rött inflammerat dyker upp. Däremot har fingertopparna inte återhämtat sig, jag har fortfarande dåligt grepp och känsel och de blir gärna självsprickor.

Var tredje tisdag kommer hemtjänst och städar. Vi måste skärpa oss och hålla undan vilket innebär att vi har mer ordning än vi brukat. Det kan också bero på att jag är hemma och orkar/ har tid att plocka undan efter oss! Idag är det städdag och vi väntar på att de två kvinnorna ska dyka upp.