Livet rullar på

Dagarna avlöser varandra och det är höst. Jag har beredskapsvecka och hittills är allt lugnt. Jag arbetar lite här hemifrån.

Systrarna rapporterar om livet i Karins hus i Molvizar. Elin rapporterar om nya bostaden och sin vardag. Åsa rapporterar om sina två jobb och ett fulltecknat liv. Joel tränar för körkort och sjunger i sin kör. Tobias rapporterar om sitt liv på andra sidan Atlanten.

Vi småfixar här hemma och förbereder inför älgjakt och min spanienresa. I år kommer jag bara att vara Mats bisittare vid älgjakten, jag har inte tränat mitt skytte tillräckligt för att vilja delta. Direkt efter jakten åker Elin, Maggan och jag ner till systrarna i Spanien.

Mats hade igår en lite sämre dag, han har ovanligt många andningsuppehåll på nätterna och tycker att det är tungt att andas men han fortsätter att långsamt gå ner i vikt!