11 oktober

Maja höglöper och vi tycker alla att det är lite jobbigt…

Idag är det en strålande oktoberdag, Mats sov dåligt i natt och tar igen lite sömn på förmiddagen. Jag har arbetat ett arbetspass här hemifrån. Mats bestämde sig igår för att inte heller han kommer att delta i årets älgjakt. Det är för tidigt och vi har inte hunnit/orkat träna det vi borde. Vi får ta igen det nästa år.

Vi diskuterar vår husbil. Vi skaffade den när vi hade Donna och hade behov av en robustare hundsäkring. Dessutom var vi mer viga och alerta, nu vill vi ha det ännu mer bekvämt. Det är lämplig årstid att byta upp sig till en bil med långbäddar om det är det vi vill. De senaste dygnen har vi tittat på husbilar på nätet och i närområdet. Det är som tidigare, den optimala husbilen har vi inte råd med, men långbäddar och bättre disponerade bilar finns inom våra ekonomiska ramar. Vi tycker båda att det är spännande och om jag inte hade hade haft beredskap hade vi kört iväg lite längre för att titta på intressanta objekt.