Mer snö…

28 november

Första advent närmar sig och ute faller snön. Det blir nog snöskottning idag!

Jag har börjat dagen med ett möte med krisorganisationen på Trafikverket. Mitt extraarbete hos dem kommer att ta slut i mars. Det har varit stimulerande att få vara kvar i arbetslivet ett tag och att få lite extra i plånboken utöver pensionen.

Dagens planering påverkas av resultatet av dagens rond, som pågår just nu. De har konstaterat att Mats hade lunginflammation och att antibiotikan har hjälpt.

På ronden diskuterades hans syreupptagning och de vill ha koll på den. Om den är ok blir det hemfärd i morgon. Jag skottar, förbereder här hemma och handlar (Mats har många önskemål) inför helgen och skippar Avestaresan idag.

Mats har hittat en facebookgrupp för de med PAH, där han hittar en del tips och kan diskutera sina upplevelser.