11 december

För 2 år sedan skrev vi på ett avtal med Dalaenergi angående bredband. Avtalet gäller i 2 år och erbjöd oss en bredbandslösning som skulle vara klar inom 2 år. Först i somras började de gräva och har delvis lagt kabel runt omkring oss. Entreprenören gick i konkurs mitt i grävandet och därefter har ingenting hänt. Informationen från projektledaren och Dala energi har varit knapphändig eller ingenting alls. I morgon går avtalet ut och vi överväger att ordna det via radiolänk i stället.

Vi arbetar på enligt vår kanbanplanering och snart har vi tagit om hand om alla elkablar som hängt och slängt i vårt vardagsrum. Samtidigt blir det långsam röjning i alla skrymslen och vrår. Det känns bra!

Maja är skendräktig och jättejobbig, ingen av de andra hundarna har varit så påverkade. Hon är pipig, gnällig och nervös och springer omkring och donar med sin ” valp”. Vi hoppas att det snart går över.