Minnen

10 mars

Nu har vi plusgrader, snön har försvunnit och Arkhytteleran invaderar huset efter hundarnas utevistelser. Mats och jag reparerade diskmaskinen igår och kände oss mycket tillfredsställda. Mats gjorde sedan en fantastiskt god älgschnitzel och vi hade en bra måndag.

Rivningen av vårt barndomshem i Lillhärdal fick oss systrar att minnas.

Vi bodde först på övre våningen och det har jag pusselbitsminnen ifrån. När vi hade flyttat ner till bottenplanet var jag äldre och försökte mig på en ritning av lägenheten. Jag fick den bekräftad av mina äldre systrar.

Vi bodde i huset från vintern 57/58 fram till sommaren 64. Det var den längsta tid vi bodde på samma ort och nästan samma bostad under vår barndom (jag var 4-10 år). Jag har många minnen och drömmer ofta drömmar om att vi är i lägenheten på bottenplan.

Vi har en solig och fantastiskt vacker marsmåndag, jag tror att jag ska passa på att putsa några fönster…