Normalt?

5 april

När blir det onormala normalt? Efter tre coronaveckor börjar isoleringen kännas normal, löpsedlarna visar även andra nyheter och politikerna börjar profilera sig igen. Det är intressant att följa hur vi människor reagerar. Vi står inför en mycket allvarlig och ovanlig situation och när den första förskräckelsen lagt sig tycks många tro att det snart ska bli som vanligt igen. Det tror inte jag men kan inte förutspå hur det kommer att bli, annat än annorlunda.

Dagens statistik. 20200405

Det har varit isande kallt de senaste dygnen och vinden har förtagit de soliga stunderna. Nu lovar de att det kommer lite värme under kommande vecka och det ser jag fram emot.
Vi har svårt att bestämma oss om hur köksrenoveringen ska fortskrida och Mats gikt har ännu inte gett med sig, så vi avvaktar, köket fungerar nästan som det ska ändå.