Tillslag

23 april
snart är det sommar…

Mats hade igår kontakt med sin läkare och de kunde, med hjälp av data från hans inopererade ICD, se att han hade haft ett hjärtstopp natten innan. ICD:n hade gjort sitt jobb och fick igång hjärtat utan att behöva ge den starkaste stöten.
Det var ett deppigt besked, eftersom det var över ett år sedan senast. Men också skönt att veta att ICD:n gör vad den ska! Tiden stannade ett tag och vi upplevde både oro och tacksamhet och blev påminda om att vi verkligen måste ta till vara varje dag!

Jag har precis avslutat en facetimefrukost med Elin i Malmö. Idag planerar vi att göra en husbilsroadtrip i södra Dalarna för att få lite nya intryck och skingra tankarna. Vi avvaktar med övernattning och skogsturer tills vi känner oss lugnare. Tobias tar hand om hundarna här hemma.