Snö

28 april

Det visade sig att gasen hade tagit slut, därav höll inte husbilen värmen och satte igång tömning av vattnet. Vi skyddsutrustade oss och for till ByggMax och köpte ny gas och passade även på att få varor levererade på Biltema. Tobias fick negativt besked från sin sista anställningsintervju och vi blev alla lite låga. Han har verkligen otur att han inte aktivt kan vara i Stockholm och söka jobb, dessutom är ju alla restriktiva med anställningar just nu.

Mats och jag spelade Canasta på kvällen och kusin Helena ringde från Holland. Vi blir båda upprymda och glada av att prata med henne och systrarna i Stockholm, de är mycket kära och viktiga personer för oss!

Inatt snöade det lite och vitt puder låg på gräsmattan när jag klev upp. Jag har börjat virka mormorsrutor. Nu kan jag äntligen börja använda händerna och virkning är skonsammare än stickning. Vi får se om jag har tålamod att göra en hel filt, det känns bra att kunna använda upp de restgarner jag har liggande.