Hemma igen

13 juni

Det var skönt att komma hem till Tobias och Putte trots att vi haft fantastiska dagar.
Husbilen funkar hur bra som helst, vi stod en natt utan el och det funkade bra det också. Två nätter stod vi hos Mats kusin Anders och Sussi. De var nya bekantskaper och vi hade det mysigt, blev fantastiskt mottagna, bjudna på god mat och många skratt!

Mats och Anders för ut på fisketur med båten och vi tog också en tur med deras fina flotte. Jag metade från flotten och fick mina första fiskar, 2 små mörtar!

Jag tror att Maja tyckte det var lika roligt som jag!

Nu ska vi vara hemma några veckor innan vi tar nästa tur. Mats bror Lasse kommer förbi på väg till en fiskemidsommar. Vi ska skriva färdigt vår överklagan och sedan fira en lugn midsommar här hemma. Det verkar som om det fina vädret kommer att hålla i sig!