Ingen vanlig dag

5 augusti

I kväll kommer Åsa och Linus. De ska bo i ateljen/gästhuset och vi kommer att umgås utomhus. Förutom Mats bror Lasse har vi inte haft besök sedan i julas och vi längtar efter att träffa dem.

Detta foto tog vi min sista semesterdag. Då trodde vi att jag skulle arbeta fram till nyår och sedan skulle vår gemensamma pensionärstillvaro börja. Mats gick på utredning och medicinerades för hjärtflimmer. Den bakomliggande orsaken, PAH – hans lungsjukdom, var ännu inte upptäckt. Min psoriasis blommade men jag visste inte att det skulle bli värre och att mina händer skulle bli obrukbara en längre tid.
Det är tur man inte känner till framtiden. Från oktober 2018 och hela 2019 blev en oerhört jobbig tid.
Det är så fantastiskt skönt att vi nu mår så mycket bättre och ser ljust på framtiden!
Min bardoms by Lillhärdal gör sig känt!
…ja, vi håller ut!