Pensionärsvardag

8 september
Så här kraftfull och pigg är jag i spelet Sky!

Numera har jag anpassat mitt sovmönster efter pensionärslivet och sover gärna fram till 8 eller strax därefter. Det är hundarnas mattid och det är svårt att rucka på. Att därefter äta frukost i lugn och ro och långsamt starta dagen är en lyx som jag njuter av varje dag. Först framåt 10 sätter jag igång för dagen.

Jag förbereder mig inför hösten. Ledsamt nog är krokin inställd även denna termin och något större socialt umgänge kommer det inte att bli på grund av covid-19. Mats och jag har många projekt att fullfölja, staket och grind, kontoret och toaletten på övervåningen och bygga färdigt väggen bakom köksfläkten. Vi behöver vänja oss vid att det inte går så fort och att våra krafter är begränsade. Igår var vi var oerhört trötta båda två och nöjde oss med att uträtta de ärenden vi hade. Det är en av pensionärsfördelarna, vi kan anpassa oss efter dagsformen och göra ”det” i morgon i stället!
På kvällen bjöd Mats på älgfile med rödvinsås och Joels potatisar 🥔!

Numera spelar jag Sky med Elin. Vi är ute och upplever äventyr tillsammans. Där är min dagsform alltid på topp!