Mormor Agda

Min kusin Eva har gjort dennna fantastiska målning av vår mormor Agda, ”lilla Agda” som Elin döpte henne till. Hon har fångat den glittrande och pillimariska blicken och hela hennes väsen. Jag har många underbara minnen från de 50 år jag fick följa henne!

Oj, vad mycket björnbär vi får och vad mycket som återstår. Vi fryser in och frossar, igår i en underbar fruktsallad med bl a egna äpplen och björnbär. Vi håller tummarna att frosten låter vänta på sig. Just nu är temperaturen lite högre, 20 plusgrader igår och 10 nu på morgonen.

Igår blev husbilen besiktigad utan några anmärkningar och vi ställde även av den. Troligtvis blir det inte fler turer i höst. Vi hämtade också hem virke så att vi kan göra klart staketet och bygga en grind.

Bredbandet har kopplats på men fungerar inte än, vi har kontakt med leverantörerna och hoppas att det blir klart idag. Det blir betydligt stabilare och enklare för Tobias som arbetar i USA och dessutom behöver bandbredd för diverse spel.

Vi väntar också på rörmokaren som ska förbättra vattenanslutningen till huset och få igång toaletten på övervåningen. Den har inte gjorts i ordning efter den stora vattenläckan för en herrans massa år sedan.