Frukost

9 november

Mitt bästa mål på dagen är frukosten, jag vaknar hungrig och ligger och tänker ut pålägg innan jag kliver upp. Idag överraskades jag av att Mats tagit fram ett danskt rågbröd ur frysen. Jag njuuuuter!

Igår fick jag lite gjort på nya kontoret. Det är mentalt jobbigt att röja och ta beslut, men jag tar lite i taget. Mats sa att han kände sig bättre än på länge, han gick t ex upp på övervåningen utan problem. Kortisonet tar även bort hans ständiga klåda, vilket måste vara befriande.

I förrgår kväll blev jag vittne till detta men såg bara ljusskenet genom sovrumsfönstret. Det var under ett ögonblick ett konstigt blåaktigt sken men när jag reste mig upp och tittade ut var det borta.

Bolid, från grekiskans βολις, avser en i synnerhet ljusstark meteor. Ljusstarka meteorer kan kallas eldklot, men bolider är väldigt ljusstarka eldklot med en skenbar magnitud på -14 eller starkare, lite kraftigare än fullmåne. 
Wikipedia

Det är inga upplyftande nyheter jsut nu!