1 maj

I natt hade jag en sådan där natt som jag har ibland. Det känns som jag knappt sovit eftersom jag vaknat minst en gång i timmen, varit uppe o kissat massor av gånger, varit ute med hundar minst en gång eller bara vaknat, gång på gång. Tur då att jag möts av en sådan underbar vårmorgon, vindstilla, fågelsång och sol!

Igår hade vi syskonsamtalet via facetime ute i husbilen. Vi testade en nyinköpt router, wifi på campingplatserna är värdelöst.

Mats hjärtläkare från Falun ringde eftersom Mats värden blivit sämre sedan den senaste provtagningen. Han fick order att minska på en av medicinerna tills de träffas på tisdag. Det kändes lite tungt.
Mats har haft några sämre dagar men eftersom det tillhör PAH anpassar vi oss. Huruvida hans sämre värden påverkat vet vi inte.

Göran Greiders tankar, dikter och funderingar under sin tuffa cancerbehandling berör mig starkt!
Han sätter ofta ord på det jag tänkte under min cancertid och gäller även konsekvenserna av PAH, Mats sjukdom.