Röd dag

25 maj

I våra almanackor var gårdagen röd och det trodde vi på tills posten kom. Vi är så inne i pensionärslunken att vi hade glömt att man i början av 2000 tog bort annandagen på pingsten!

Gårdagen ägnades åt husbilen. En hel del fix inne blev gjort.

Jag har bestämt mig för att behålla Johannas elcykel. Jag har inte cyklat sedan vi flyttade till Arkhyttan och tog en liten tur för att se om jag fortfarande kunde och vågade. Det gick bra, jag har ju cyklat väldigt mycket i mitt liv. Med elcykeln kan jag hänga med Mats om han drar iväg på elscootern!

Det innebar en del tänkande på hur vi ska lasta allt på cykelstället. Det sitter högt upp och ingen av oss är starka nog att lyfta upp cykel och scooter. Vi tror att vi löste det med hjälp av en vinsch. Det tog tid och vi har sparat den återstående testen att få dit scootern till idag.

Det är fler som suttit i karantän!