Det är som det ska!

27 oktober

Igår hade jag en effektiv och bra dag. Två hyllor flyttades ner från övre hallen och nu kan vi flytta ner mer av våra saker. Jag städade, arkhytteleran är besvärande och att Maja löper ställer till en del. Vi har också hittat bra lösningar för Mats syrgasatteraljer.

Den röda pilen, en julklapp från Trafikverket, har kommit till användning. Den hjälper oss att hålla reda på den 15 m långa syrgasslangen.

Jag märker tydligt att Mats mår bättre med syrgashjälpen. Hela hans kroppshållning har förändrats och han går mycket mer spänstigt! Numera orkar han gå med en hel handlingsrunda i en större affär. De stunder han är utan syrgas återkommer hans flämtande andning och tröttare gång.

Idag ska husbilen lämnas till verkstaden i Borlänge. Innan dess kommer syrgassköterskan Anders på hembesök och på måndag ska Mats till Uppsala för uppföljning.