Viktiga insikter

Luciadagen

Långsamt, långsamt får vi insikter i vår livssituation.
Jag har upptäckt att jag för första gången i mitt liv kan se mig i spegeln och tycka om det jag ser! Jag måste titta en gång till och konstaterar att jag accepterar och tycker om mitt utseende.
Vi har haft några bra husbilsår och prioriterat kostnaderna för att kunna utnyttja friheten. Som det blivit har Mats haft allt svårare att sova och röra sig i omgivningarna och nu funderar vi på att avsluta husbilsperioden. De pengar vi sparar kan vi nyttja till hotell och hyra campinghus när vi gör våra viktiga resor till barn, släkt och vänner. I och med att Lasse flyttat hit kan jag också köra ensam till Stockholm, Göteborg och Malmö för att hälsa på. Det kommer att dröja innan vi nyttjar tåg och bussar.
Den nya fyrhjulingen gör att vi lättare kan ta oss ut här hemikring, göra fisketurer, plocka svamp eller bara njuta av naturen. Här kan vi lättare anpassa oss efter dagsformen som varierar mycket. Lasse har en båt som de kan göra fisketurer i och vi skulle vilja odla mycket mer, ha bikupor och kanske skaffa höns igen.

Var sak har sin tid och livet är fullt av möjligheter!