Krisberedskap

2 maj

Vi borde bli påminda om demokrati och dess innebörd och det verkar som om detta sker allt oftare. Jag och min livsstil och mina handlingar och val är viktiga!

De senaste åren på Trafikverket deltog jag i beredskapsorganisationen, efter pensioneringen fortsatte jag med detta ytterligare ett år.
Min önskan är att jag aktivt ska bidra till ett resurseffektivt, miljövänligt och tryggt liv. Gärna i hög grad självförsörjande och i samarbete med min omgivning. I kväll ska jag delta i ett möte om krisberedskap för oss Arkhyttebor.

Igår blev jag färdig med hallonhäcken och Ximena kom hit med ett lass sticklingar som jag ska försöka sköta väl.

Mats hade en av sina sämre dagar, troligtvis tog han i för mycket i förrgår. Det är svårt för honom att veta när han ska avsluta och hur mycket han kan göra, det verkar variera från dag till dag och svaret kommer alltid för sent. Idag hoppas vi på en bättre dag!