En vilodag

11 maj

Min klocka har fått en alldeles egen plats för laddning. Den fungerar även bra som nattklocka.

Alla tecken tyder på att man har hittat en balans i Mats medicinering och syrebehandling. Sjuksköterskan Anders gjorde igår hembesök och alla värden var efter omständigheterna bra. Uppsala ersatte hans planerade besök med ett telefonsamtal eftersom allt ser så pass bra ut. Härligt!

Min nya medicin har inte gett några biverkningar. Däremot är min kropp lite förändrad, det är svårt att sätta fingret på hur men jag har känt mig lite främmande i min kropp. Förhoppningsvis är det det sänkta blodsockret som orsakar det. Jag mäter inte blodsockret så länge jag inte behöver, det gör mig orolig och för fokuserad på kroppen.

Igår levererades 6 kg spanska ekologiskt odlade apelsiner vid dörren. Å, vilken smak! Det är värt varenda öre, totalt 300 kr. Det blir mest jos och lite apelsinmarmelad!

Jag röjde lite på verandan men båda behövde en vilodag så vi tog det mycket lugnt. Maja löper och hundflocken är just nu lite orolig. På kvällen hade jag ett fint facetimesamtal med Elin och Åsa. De är verkligen ”mitt i livet”, med den enrgi och livskraft det innebär!

Ryssland/Ukriana-kriget, Natofrågan och det stundande svenska valet upptar stor del i medierna. Men en och annan positiv nyhet dyker också upp.