20 juli

Äntligen har vi massor med egen dill och kan lägga in ättiksgurka igen.

Den 20 juli är en speciell dag. Vår mormor Agda fyllde år och ställde till med stora, kalas på skånskt vis. 7 sorters kakor och kaffe i trädgården som svämmade över av släktingar, vänner och bekanta. Vi träffades över generationsgränserna och alltid var det några lekande barn som somnade lyckliga på kvällen. När hon fyllde 80 bestämde jag mig för att vara där varje fördelsedag så länge hon levde, hon blev 100 år!

Igår hade jag en tung dag, som så ofta visste jag inte varför. Det var bara att acceptera och vänta på bättre tider.
Mats mådde bättre och satte sig på verandan och målade en tavla medan jag tittade på. Värmen är tillbaka och hundarna fick springa fritt i trädgården. Jag har täckt över salladen eftersom Bianca gärna äter upp den!