Fina fisken!

29 juli

Att vakna av mig själv efter en ovanligt bra sömn med sköna drömmar. Att sitta med morgonkaffet och min iPad i solskenet som fläckvis silar genom köksbjörken och vidare in genom fönstret. I stolarna bredvid mig sover Putte och Bianca. Mats och Maja sover fortfarande i sängen. Det är när pensionärslivet är som bäst!

I går kväll kom Lasse hem med två abborrar som Hans hade fångat. Det blev 4 stora fileer som sparas i frysen till framtida fish and chips! Tack Hans!

Igår lämnade vi Elins överblivna prylar till loppis och körde det som skulle slängas till tippen. Jag kunde plocka de första hallonen och koka sylt. Vi har också sålt lite av vår överblivna honung.
Vi landar fortfarande efter Mats senaste tillslag. Han har fått medicin som sänker pulsen och hans klocka varnar emellanåt att pulsen är låg, men det börjar vi vänja oss vid. Hans ”hjärtapparat” innehåller en pacemaker också.