Vilken natt!

8 augusti
Min morgonmedicin. Mats tar nästan tre gånger så många!

Igår lämnade vi bort loppiskartongerna och jag lastade husbilen full med det som ska slängas. Vi fick en köpare av fyrhjulingen, en jägarkompis som hämtar den ikväll. Det är sorgligt att bli av med den, den gav Mats en frihet och hela han blev ”frisk” när han satte sig på den.

Lasse skjutsade och hjälpte sina barn och kunde hämta ett för Mats perfekt modellflygplan i Falun. Mats fokuserar nu på andra glädjeämnen!

Ximena mådde inte bra och behövde vara hundfri så Nora och Haylie kom hit. Klockan var rätt mycket och troligtvis var det orsaken till att vi fick en stökig natt. Det var ett tag sedan de bodde här och de hann inte acklimatisera sig innan det blev läggdags. Det innebar att Hayie ”grät” uppe på övervåningen från och till hela natten. Maja och Bianca låg på helspänn och reagerade på varje ljud där uppifrån, vilket innebar att vi också hölls vakna och inte fick mycket sömn.

Idag ska Mats till tandläkaren i Säter och husbilen ska tömmas på sopor. Det får bli dagens insats, i övrigt får vi ta igen oss.