Kaos

Nu vet vi varför strömmen gick. Igår kväll slog säkringen av strömmen, precis när jag satt mig för att slappna av med fötterna i ett fotbad. Det hände en gång tidigare för några dagar sedan men vi hittade då inget fel.
Mats sov i fåtöljen och Lasse låg sjuk på övervåningen. Jag gick ner i källaren och slog på säkringen och allt fungerade igen. Med fötterna tillbaka i badet funderade jag vad det kunde bero på och ringde Lasse för att kolla om han hade gjort något särskilt, men det hade han inte. Då fick jag se att det rann lite vatten från diskmaskinen som jag nyss hade strartat! Och det lyste en felkod, ring reparatör! Diskmaskinen blir 3 år i mars och har 5 års garanti.
Usch och fy, så typiskt att det sker just nu när vi väntar hem alla barnen! Hur enkelt är det att få hit en reparatör så nära jul och här ute på landet.

När Mats vaknade drog vi fram maskinen och undersökte om vi kunde göra något. Vi tömde och provstartade den och då gick strömmen igen. Nu vet vi vad vi ska göra och vi hade inga positiva tankar!

Idag töar det, det droppar utanför sovrumsfönstret. Vi ligger båda vakna och drar oss för att stiga upp till det kaos vi lämnat i köket!