Vi har gått i ide

Det är mycket sällan jag tycker något ät hopplöst när det innebär att man ger upp något som man vill. Visst finns det saker som jag vill som är orealistiska och som man skulle kunna säga är utan hopp att uppnå. Men då är jag så funtad att jag ser det som en utmaning att fokusera på det som jag kan uppnå i stället, det är en ny möjlighet. Det kan vara ett nytt ”danssteg” som förändrar hela ”dansen” så att den passar mig. Eller så lämnar jag det helt och fokuserar på något annat. Det har jag blivit bättre på med åren!

Det tunga grå ”skånevintervädret” fortsätter. Igår sprack himlen upp vid några få korta ögonblick och det snö/regnade inte. Vi har gått i ide, även hundarna och stundtals finner jag mig till ro i det. Likaså har vi återgått till våra knäppa dygnsrytmer igen. Jag sover några timmar i fåtöljen på kvällen för att inte lägga mig före kl 22. Jag vaknar vid 4-tiden, det är då Mats brukar lägga sig och sedan sover han sina 8 timmar.
Det är så det är och får vara, allt är som det ska!

Det är ovanligt att vara så prismedvetna som vi blivit vad gäller el- och bränsleförbrukningen. Idag ska jag lägga 15 kronor på en skön dusch innan jag för andra gången denna vecka kör ut bilen från garaget och åker till stora Skedvi för att handla och hämta veckans paket! Vi nyttjar näthandeln då det går.