Den blomstertid nu kommer

Mats fick bra besked av hjärtläkaren. Det har bara skett en incident sedan förra kontrollen. I 8 sekunder gick hans hjärtstartare in och jobbade i december utan att Mats märkte av det annat än att han även då hade en dålig dag. Den gjorde vad den skulle helt enkelt och beräknas hålla ytterligare 3 år innan det är dags för batteribyte.

Jag har jobbat med husbilen, städat efter resan och kontrollerat att det inte är läckage under diskbänken. Både husbilsturen och resan till Skarpnäck har gjort gott, liksom sommarens ankomst.
De senaste dagarna har jag vaknat på gott humör och äntligen kommit ur den sega och förlamande vårdeppigheten. Att det ska regna några dagar gör gott för både naturen och själen!

I natt har det blåst rejält och vi har superbillig el just nu.

Nu vankas Kristi Himmelfärdshelgen. Elin och Åsa reser till släktgården för en arbetshelg och Joel och Johanna ger sig ut på en tågluffartur i Europa.
Om vi har en bra dag i morgon gör vi en dagstur till Norberg på en modellflygplansträff. I övrigt har vi ingenting inplanerat utan ska ta emot dagarna och göra dem till våra!
Allt är som det ska!