Bucket listor

Det finns en handikappbrygga i vårt närområde. Igår tog vi oss en biltur för att testa nya bilen och för att förbereda oss inför en fiskedag. Hundarna fick följa med, vi har ännu inte ordnat en bra hundbur till dem. Bilen fortsätter att krångla men om en vecka ska den lämnas in på märkesverkstad för att fixas.

Vi diskuterade bucket listor vid middagen. Lasse visste inte heller vad han ville sätta upp på sin. En gemensam sak kom Mats och Lasse på, de vill flyga ”hang” i Skåne. Varför inte kommande vår eller sommar! Mats önskar också att åka till Norge och fiska ytterligare en gång, det gäller att han får med sig någon lika fiske/båtkunnig! Jag skulle gärna åka kanalbåt i England.

Elin rapporterar att ”Pyret” blir allt mer livat. Hon ansöker om gravidpenning, vilket man kan få från v 32 om man har ett tungt och ansträngande arbete. Hon är nu i vecka 29. Åsa fick en rejäl förkylning men repade sig under helgen och förbereder en utställning i Malmö nästa vecka. De kommer även långsamt i ordning i lägenheten.

Mats och jag deltar i en onlinekurs i stresshantering som anordnas av Riksförbundet HjärtLung. I eftermiddag är det dags för andra mötet.