Fantastiskt!

Plötsligt hände det! När jag igår var till Långshyttan och handlade upptäckte jag att jag inte alls hade någon smärta. Det höll i sig hela eftermiddagen och kvällen. Jag kunde gå, stå, sitta och sova utan att ha ont. Fantastiskt!
4 månader med smärta, 2 av dem med närmast outhärdligt ont och de senaste 2 med mindre och mindre smärta och plötsligt var den borta en eftermiddag. I morse var den mildare smärtan, som jag trott att jag kanske måste leva med, tillbaka men det verkar som om jag efter uppvärmning och en del rörelse blir smärtfri. Vi får se hur det blir idag men naturligtvis hoppas jag att denna plågsamma tid är över.
Jag har blivit kallad till magnetröntgen den sista oktober som är den sista undersökningen för att eventuellt hitta grundorsaken till smärtan.

Idag är det höstdagjämning och natt och dag är lika långa. Jag ser inte fram emot den mörka årstiden men vi ska ändå försöka ta hand om tiden på bästa sätt. I år har jag mycket att se fram emot. En resa till Åsa i Oslo i oktober, lilla ”Pyret” anländer månadsskiftet november/december, julen är alltid mysig, min 70-årsfest i slutet av januari och Joels föreställning i slutet av februari.