Varför skriver jag i bilddagboken?

Varför skriver jag i biddagboken dag ut och dag in?
Det viktigaste syftet är för min egen skull, jag vill dokumentera min nutid och mitt liv. Nästan lika viktigt har varit att informera om vårt hälsotillstånd för de som är intresserade. Det var ovärderligt när Mats var som sämst.
Jag är noga med vad jag lämnar ut, det finns en integritetsgräns men jag tror att jag är mer öppen än vad många vill vara. Jag önskar att det vore en kommunikation med de som läser men det går inte att hålla ”spam” borta och därför har det blivit en envägskommunikation. Jag vet inte vilka som läser men kan se att jag har mellan 20-40 besökare per dag och emellanåt hänvisar jag hit från facebook och instagram och då ser jag att besöken ökar.

Nutiden är skrämmande och just nu väljer jag att bädda in mig i julbestyr och mormorsglädje tillsammans med min flock i mitt paradis.

Igår besiktigade jag volvon och vi har ett par små åtgärder som måste göras innan försäljningen. Mats gravade lax och jag röjde nästan klart i arbets/gästrummet.
Idag kommer Åsa till Elin i Malmö för att träffa Ylva Lo och fira jul. Ylva Lo utvecklas synbart och Elin skickar dagligen bilder och rapporter.

Jag följer nyheterna genom morgonläsning av e-tidningar, tar till mig eller avskärmar mig beroende på dagsformen.