Årets sista dag

2023 övergår i natt till 2024. Året har inneburit motgångar både på det personliga planet och för freden, miljön och demokratin.

Vårt år har dominerats av vår misslyckade bilaffär som förhoppningsvis kommer att hävas under 2024 med hjälp av ARN och ev Tingsrätten. Det innebar att vi blev sittandes här hemma under sommarperioden utan transportmedel för Mats scootrar. Dessutom kostar det oss att betala för en oanvändbar bil under utredningstiden. Mina problem med värk och utredningar har även hindrat oss från att leva så fritt som vi önskat.
Till glädjeämnena hör vara barns välmående, barnbarnet Ylva Lo och att vi kunde köpa en handikappsanpassad bil som fungerar.

Läget i Sverige, Europa och världen har jag skrivit en del om under året. Det är en mycket dyster bild som målas upp och jag är orolig för vad det ska leda till. Här kommer ytterligare en rubrik från dagens Aftonbladet.

Igår morse hade det kommit ytterligare snö och en del av dagen bestod av snöskottning. Tour de Ski startade och vi kommer att sitta spikade vid TV:n för att följa längdskidåkarna. Det är roligt att följa och de svenska damerna är mycket framgångsrika.

Idag ska vi möta det nya året med god mat och framtidstro på det personliga planet. Året påbörjar vi med min 70-årsfest i slutet av januari och planering inför en framtida försäljning av huset och flytt till Skåne.

Gott nytt år!