Plötsligt hände det!

Arkhyttans aktiva scoutkår levererar!

Mats fick mer och mer ont i sin vad och kunde inte sova igår natt. Vi körde iväg till akuten i Avesta vid 7-tiden och blev väl mottagna. Först och främst ville de utesluta blodpropp, vilket inte borde ske eftersom han äter blodförtunnande. Det tog tid så jag körde hem och rastade hundar medan Mats undersöktes. De uteslöt blodpropp och diagnostiserade hematon(blödning) i en inre vadmuskel. Han fick smärtlindrande tabletter för några dygn och klockan 15 var vi hemma igen.
Jag plockade fram rullatorn så att han kan rulla sig fram sittandes, han kan inte stödja på högerfoten och vaden värker hela tiden. Efter förra årets höftproblem har jag full förståelse för hans situation. Vi håller tummarna för att det snabbt går över!

Jag ringde och gratulerade Gigi och då hände det! Bilhandlaren ringde mitt i samtalet med Gigi som jag snabbt avbröt och tog emot deras samtal. Jag blev ombedd att kolla på mitt konto och där var hela köpesumman av bilen återbetald. Köpet var äntligen hävt!
Några minuter senare hämtade de ersättningsbilen och vi hade svårt att tro på att det äntligen hade hänt efter nästan 11 månaders trassel. ( Jag kollade kontot ett antal gånger under kvällen… ) Vi avbröt kronofogdens inblandning och på måndag återbetalar vi billånet. Ägarbytet via Transportstyrelsen kommer att ta nåra dagar men sedan är allt över!
Vårt livs sämsta bilaffär!

Vi var omtumlade efter dagens strapatser men firade lite med Lasse när han kommit hem. Han har extra mycket jobb och kommer arbeta hela helgen. Champagnen får vi spara tills Mats piggnat till.