EU-val, blixt och dunder o akuten igen

Igår var det EU-val:

Vädret är ostadigt och igår slog blixten ner utanför bystugan. Strömmen kom och gick några gånger.
Dagens väder:

Igår började huden på Mats ben bli röd och idag hade Mats en bokad tid hos läkaren Emma. De gick igenom hälsoläget och mediciner och sedan skickade hon oss till akuten med det röda benet. Där konstaterades att Mats fått en inflammation i huden och han har påbörjat en antibiotikakur. Det tog större delen av dagen och det var bra att det inte heller oblev någon visning idag. Mats har inte fått några nya blåmärken och kan nu stödja på foten och till och med ta några steg. Det går åt rätt håll!

Väl hemma gjorde jag en ramensoppa som blev riktigt god. Därefter sov vi båda i fåtöljerna en stund.

Lasse och Anna körde iväg mot Italien i morse och tar färjan till Tyskland i natt.