Vakthund

Tidigt i morse ville Bianca absolut ut och började skälla vilt, hon är den som vaktar mest. Jag såg att några bilar stannade till utanför fabriken och trodde att de var jägare som snart skulle köra vidare, så jag började göra iordning min frukost. Hon fortsatte att skälla allt vildare, det var mörkt så jag kunde inte se vad det gällde. När jag gick ut på bron för att ta reda på vad det var ropade Håkan ”Hej Gunilla!”. Då såg jag att det låg en bil i diket i trevägskorsningen, Håkan ville kontrollera att det inte satt någon i bilen.
Det är inte ovanligt att det hamnar bilar där under halkperioden men hur denna hamnat där förstår jag inte! Vi hade som vanligt inte märkt någonting.

Igår träffade vi Emma, Mats Avestaläkare och vår favorit. Hon tar sig alltid tid, är mycket noggrann och tar ett helhetsgrepp om hans välmående och hälsa. De lägger upp en plan som de noggrant följer upp vad gäller provtagningar, medicinering och välmående. Jag tackade henne särskilt mycket denna gång och började nästan gråta, det är så fantastiskt skönt att få hennes stöd!

Mötet tog en timme och vi hade planer att åka till Borlänge och göra ärenden efteråt men stannade i Hedemora och handlade inför helgen och for sedan hem.

Jag följer fortfarande bostadsmarknaden i Malmö och idag dök denna lägenhet upp. Den är högintressant för oss men fel i tiden. Uteplats och balkong, i Limhamn och nära vattnet.

Under eftermiddagen facetimade jag med Elin och Ylva Lo och spelade Sky med Martin. Mats sov igen förlorad nattsömn innan vi lagade langos till middag.

Kvällsnöjet blev ett par avsnitt av Game of Thrones och jag slumrade bara lite.