Tacksamhet…

På facebook pågår många utmaningar, spel och tävlingar. Just nu finns det en utmaning, skriv under 7 dagar varje dag 3 saker du är tacksam över. Gunilla har antagit utmaningen, hon tycker om  att läsa om andra och det ligger nära hennes egen utmaning, att reflektera och skriva haikus.

Dag 1: Tre saker jag är tacksam för
1. Jag är frisk
2. Att jag får dela livet med Mats
3. Att solen lyser

Dag 2: tre saker jag är tacksam för
1. Jag trivs så bra med/ på min arbetsplats
2. Jag har fantastiska arbetskamrater
3. Att mitt arbete uppskattas
Dag 3: jag är tacksam för
1. Att jag bor så bra och vackert
2. Att jag lever med en hundflock, Donna, Bella och Putti
3. Att jag är ledig idag
Dag 4: jag är obeskrivligt lycklig över att ha min familj
1. Mina två döttrar, Elin och Åsa
2. Mats söner Tobias och Joel
3. Mina systrar Karin och Birgitta(Gigi)
image image image image image