Höns som rådgivare

Vi tittade på Amandas film Bikupan igår. Vackert foto, bra skådespelare och en gripande verklighetstrogen story. Bra Amanda! Och bra Åsa som var med som scripta/assistent. (TV2 begränsar eftertexterna, alla som deltagit i produktionen får inte vara med) Mats och jag hade däremot svårt att höra och hinna med i dialogen. Jag hade definitivt haft hjälp av textning. Vi vet inte hur mycket det har med ålder och hörsel att göra (säkert en hel del), det är kanske också en trend att det ska vara så naturligt som möjligt och inte välartikulerat teatraliskt. Vi skickar denna feedback till Amanda och Åsa.

Gårdagen bestod av hönshusbyggande, raster och hönshusbyggande. Hönsen kacklar runt våra fötter och vi tar många och långa raster för funderingar och taktiksnack. Vi har roligt och Idag fortsätter vi!

image image image