Semester hemma

Jag sover fantastiskt bra och längre och längre. I morse tyckte hundarna att jag skulle gå upp när klockan var 8.30 och det kunde de väl ha rätt i.

imageNu är gitarrmålningen klar, lackning återstår. Jag har tänkt att det ska bli en väggbehållare för två lådvinspåsar. Krananrna ska sitta i det gröna under ”bryggan”. Mats ska hjälpa mig att fixa detta.

Hönshusutbyggnaden är slutförd och äggtjuvssäkrad. Jag har påbörjat rödmålningen och en takförsedd hönsgård på baksidan återstår att bygga.

 

 

 

image image

image

I år har det varit perfekt att tillbringa semestern här hemma. Jag mår så bra av att få undan sådant som jag numera inte orkar ta tag i när jag arbetar.  Snart har jag kommit igenom den stora tvätthögen, alla husets fönster är putsade, gästrum och sovrum storstädade osv. Jag tar det i den ordning det faller mig in och jag hinner ändå med att slappa, måla, bygga hönshus och tänka fria kreativa tankar!