Bästa farmorn…

veckan slutar betydligt bättre än den började, fast med sorg.

Jag har blivit av med all värk, arbetstakten på jobbet har gått upp i 150 igen och veckann tar snabbt slut. Torsdag kväll… I morgon arbetar jag halv dag hemifrån innan Åsa och jag kör flyttlass från Avesta och Stockholm till Göteborg.

Efter jobbet hämtade jag Åsa som besökte vännen Maria i Falun (Hon som sen i somras pratar i lokalradion på morgnarna). Världens bästa Farmor, som i oktober blir 95 år, ligger på sjukhuset efter en blodpropp/stroke. Vi hade planerat att besöka henne i eftermiddag och det blev på sjukhuset i stället för hemma.  Vi håller tummarna att hon piggnar på sig och kan fira 95 år i oktober!

solen och sommaren gör sig påmind emellanåt men känslor och livet har den senaste tiden varit lite kaotiskt!

men allt är som det ska!

image