Återhämtning

Vaknade extra tidigt. Putte blev så glad och när jag rastat honom och druckit morgonkaffet kom den ljuva stunden av eftertanke och stillhet.

Vi har haft en intensiv höst med älgjakt och allt där ikring och som alltid full fart på jobbet! Hösten har försvunnit i ett huj! Här sitter jag, med tankar som håller på att befrias från förkylningsdimman, och summerar livet.

Vi åldras, det blir allt mer märkbart. Hundarna åldras också, Donna är nio år och har inte så många år kvar. Jag räknar ner till pension, det är näst, näst sista arbetshösten.  Vi anpassar oss och har det som vanligt jättebra tillsammans och det gäller att tänka om, att hänga med i förändringarna av livssituationen och att fokusera på det som är viktigt! Må bra!

I morgon ska jag jag med ledningsgruppen på två dagars strategimöte i Dala Storsund, på Trafikverkets kursgård. Jag har återhämtat mig och är beredd på ytterligare några arbetsveckor innan julledigheten.

Allt är som det ska!