Semester

Jag startar semestern med att sova till klockan 8. Efter frukost och hundmatning/rastning går jag ut och ockar med hönsen som glädjefnattande mumsar matrester. De får ny halm i sina reden och vi tar  tacksamt emot tre ägg om dagen.

Köksbron blev städad och sopad med nyköpta piasavakvasten. Den och nya snöskoveln är fortfarande försvunna så igår investerade vi i nya. Elin och Åsa har vaknat och några julklappar har blivit inslagna.  Efter lunch ska vi ut på promenad.

Igår gick jag ifrån kontoret i terminalglasögonen vilket jag märkte först i varuhuset när jag hade svårt att urskilja Mats i folkvimlet, så det blev en sväng tillbaka för att rädda julen. På hemvägen lyckades vi med en hårsmån undvika att köra på ett rådjur. ABS-bromsarna fungerade bra och turligt nog höll bakomvarande bil tillräckligt avstånd. Det är förskräckligt mörkt nu när snön har försvunnit.

img_0696 img_0707img_0695