Så mycket bättre

När jag klev upp möttes jag av nyvakna tulpaner i köket, ett svanpar flög babblande över våra huvuden när jag gick ut med Putte. Lördagsfriden rådde i Arkhyttan och jag hörde bäcken porla, skogduvan skrocka i skogsdungen och en hackspett trummade morgonrytmer. Harmoni! Äntligen!

IMG_1010

Denna tavla kallar jag ursprung och den berör mig djupt. Jag tror att den beskriver vad jag hittar när jag återkommande väljer att stanna upp och hitta botten/tryggheten i mig själv och min själ. Varje vår verkar det återkomma en svacka där marken inte känns särskilt stadig. Den senaste tidens magproblem förvärrade markskakningarna men igår tog jag mark och det håller på att vända. Äntligen!

IMG_1009

De två senaste arbetsdagarna har varit trevliga och intensiva. Igår hade vi APT och bjöds på gofika (munklängder med massor av ”glurr” från Gustafs bageri). Mitt arbetsrum pryds av två fotografier av Elin, Åsa och Malin. Det är 28 år mellan bilderna!

IMG_2356

Vi planerar vår och sommar. Maj månad kommer att bli intensiv som vanligt. Jag vill få in barndop, födelsedagar och Göteborgsbesök på schemat.

IMG_2359

Allt är som det ska!