Skärtorsdag

Det blev en kort arbetsvecka och nu ser vi fram emot några lediga dagar. I morse vaknade vi med ett tunt snötäcke och det är betydligt kyligare än i förra vecka, typiskt aprilväder.

Vi har varit på årsmöte med älgjaktlaget. Jag tog ett foto från Stocksbro bystuga. Det var en sådan vacker vårkväll!

Mats mår lite bättre men vi är båda lite rastlösa och otåliga på att få mer besked om Mats hälsa. Vi får se vad vi orkar göra under påsken, vi kommer att vara själva här hemma. På måndag är det Påsksmällen, en jägarträff med skjuttävling på Lövåsens skjutbana. Jag ska grilla och sälja hamburgare förutom delta intävlingen. Mats är kontrollant vid en skjutstation.

Vi börjar vänja oss vid att Bella är borta. Jag hittade det fina fotot på henne i facebook. Donna har löpt färdigt och hon och Putte verkar också ha vant sig. Hönsen värper sämre just nu men de måste väl ha lite vilopauser emellanåt.

På arbetet är det som vanligt full fart, jag håller precis på att påbörja ett arbete med att starta upp ett projektkontor tillsammans med några kollegor. Men först nu lite påskledigt.

Glad Påsk!