Söndagsfrid?

Vi har svårt att veta hur lång tid Mats behöver för att återhämta sig efter förkylningen. Att hosta på nätterna när han redan tidigare har problem att få den luft han behöver… hur länge ska det pågå? Att återhämta sig till ett uruselt läge är också svårt att bedöma. Idag har vi övervägt akuten men avvaktar till i morgon då det är vardag.

Just nu slumrar Mats i fåtöljen, hundarna har fått mat och blivit rastade och slumrar runt Honom. Putte lyckades nyss ta sig ut på en utflykt utanför tomten men kom så fort jag ropade  på honom som tur var. Ute är lugnt, grått och regnet hänger i luften, lite som mitt känsloläge. Just nu är det lungt, ingenting känns riktigt roligt och en rastlöshet och mindre oro hänger i luften. Vi brukar säga att allt är som det ska, men just nu känns det inte så. Just nu känns det som om ingenting är som det ska. Och jag vet – sådant är livet! Det kommer bättre tider, jag tränar tålamod!