Göteborg

Resan till Göteborg igår blev en arbetsresa, Ingela, Robert och jag hann prata igenom hur vi tänker oss vårt nya projektkontor it. Idag gick vi en utbildning i effektiva projektkontor som jag tycker var mycket givande. Vi höll till i en gammal varvslokal i Eriksberg.

Efteråt tog vi båten tillbaka. Ingela ville visa oss Carl Milles hämnd ( värt att googla på….) så vi promenerade längs avenyn innan vi sökte upp den fiskrestaurang vi hade sett ut. Restaurangen hade bytt till vegrestaurang så vi sökte vidare efter fiskrestauranger och gav till slut upp. Jag åt en god risotto i stället. Vi gick tidigt tillbaka till hotellet.

I morgon kommer jag att arbeta från hotellreummet innan mötet kl 10.00. Strax efter 12 tar jag tåget hem. Åsa reser vidare till Örebro innan jag kommer hem, Tack Åsa för att du ställde upp! När jag kommit hem börjar SEMESTERN!